ZAPALIO LONDON POSLE ISPADANJA: Otkriveno gde će Mitrović igrati SLEDEĆE SEZONE?!

Autor:

Sport

11.05.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško vreme za fanove Fulama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ocenio je ispadanje Fulama u Čempionšip kao "zasluženo", uz reči da londonski klub nije bio dovoljno dobar tokom sezone kako bi sačuvao premijerligaški status. Najboljem strelcu u istoriji reprezentacije Srbije je očigledno teško pala činjenica da je Fulam ostao ispod crte, imao je emotivno obraćanje medijima i navijačima koje su mnogi prokomentarisali kao najavu ostanka na "Krejven Kotidžu" i sledeće takmičarske godine. Podsetimo, Mitar ima višegodišnji ugovor sa Ostrvljanima...

Ovo je teško vreme za nas, ali nismo uspeli večeras. Nismo uspeli ove sezone. Teško je naći prave reči u ovom trenutku. Nije bilo dovoljno dobro. Nismo zaslužili da ostanemo u Premijer ligi. Bilo je i dobrih igara, ali na kraju smo završili tamo gde smo i zaslužili - rekao je Mitrović posle poraza od Barnlija, kojim je Fulam i definitivno ispao, pa dodao:

Zaista smo tužni zbog navijača. Za ljude u klubu je ovo zaista mnogo teško. Nismo pokazali veliki karakter ni veliki mentalitet, malo smo pukli pod pritiskom. Nismo bili dovoljno dobri. Pokušali smo, borili se, trudili se, ali nam je bilio potrebno više kvaliteta sa loptom. U ovakvoj ligi ćete biti kažnjeni. Kažnjeni smo večeras i ove sezone - zaključio je srpski centarfor.

Podsećanja radi, Aleksandar Mitrović je na 27 utakmica u Premijer ligi upisao učinak od po tri gola i asistencije, a u Fulamu su izrazili očekivanje da će ih i naredne sezone predvoditi u pohodu na povratak u elitni rang engleskog fudbala, poput prethodne...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uros

11.05.2021 09:42

И где ће играти наредне сезоне?!