Bačkoj pripao vojvođanski derbi, Javor se izvukao u Šapcu

Autor:

Sport

25.11.2017

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bačke uspešno su otvorili 18. kolo superligaškog karavana pobedom nad Vojvodinom, dok su Mačva i Javor podelili bodove u uzbudljivoj završnici.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Bačke su nadskočili Vojvodinu

Bačka je u malom komšijskom derbiju slavila pred svojim navijačima protiv Vojvodine rezultatom 1:0, a gol za pobedu delo je Lukovića u 70. minutu.

Ekipa iz Bačke Palanke je ovim vrlo važnim trijumfom uspela da se malo odvoji od zone ispadanja, dok je ekipa sa "Karađorđa" pala na 5. poziciju sa 31 bodom.

Mačva iz Šapca je nastavila sa solidnim igrama na svom bunjištu, imali su prednost i tri boda u džepu sve do 96. minuta kada su fudbaleri Javora poravnali rezultat.

Fudbaleri Rada pobedili su u Beogradu ekipu Mladosti iz Lučana sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Djordje Denić u 39. minutu.

Ekipa sa Banjice se ovom pobedom popela na 14. mesto na tabeli i sada ima 14 bodova, dok je Mladost i dalje deseta sa šest bodova više.

Napredak je u Surdulici pobedio Radnik sa 3:2. Napredak je, posle osme pobede od početka šampionata, sedmi na tabeli sa 26 bodova, dok je Radnik deveti sa četiri boda manje.

Radnički iz Niša je savladao Zemun 4:1. Strelci su bili Milan Pavkov u 9, Lazar Arsić u 16, Marko Tomić u 58. i Marko Mrkić u 76. iz penala za Nišlije, dok je za goste pogodio Nikola Beljić u 34. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading