Turci zovu Stojketa, RASTANAK SE BLIŽI!

Autor: hotsport.rs

Sport

25.11.2017

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večeri slavlja crno-belih zbog pobede nad Jang bojsom i prolaza u narednu fazu Lige Evrope jedna vest je promakla neopaženo. Golman Vladimir Stojković nagovestio je odlazak iz kluba, a čini se da njegove reči nisu bile slučajne.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković je pomogao Partizanu, a sada je vreme za odlazak

Portal "HotSport" prenosi informaciju da dva turska prvoligaša imaju nameru da dovedu reprezentativnog golmana, a jedan od njih je aktuelni vicešampion Basakšehir iz Istanbula.

Ovaj tim poslednjih godina ostvaruje odlične rezultate i igrali su kvalifikacije za Ligu šampiona, a trenutno su treći u grupi Lige Evrope, mada je njihov fokus da pokušaju da budu konkurentni sa velikanima u trci za titulu i trenutno su iza lidera Galatasaraja.

Stojković ima važeći ugovor sa Notingem Forestom do leta, trenutno je na pozajmici u Partizanu, a izgleda da je najrealnije da se Englezi odluče na prodaju Turcima u januaru kako bi barem nešto zaradili na našem golmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading