KAO FILIP KOSTIĆ: Milioni STIŽU na Marakanu, Zvezdin as pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

10.05.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Ljutice Bogdana bi mogao pristojno da zaradi prodajom momka koji je u tekućoj sezoni pokrivao mesto tzv. "bonus igrača".

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, uz ilustraciju Filipa Kostića

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović nalazi se na meti Groningena koji je spreman da za njega plati višemilionsko obeštećenje na leto, saznaje "Maxbetsport".

Naime, Petrović je privukao pažnju evropskih klubova spektakularnim pogotkom protiv Genta u grupnoj fazi Lige Evrope, a Holanđani ga vide kao idealno rešenje za poziciju zadnjeg veznog, odmah ispred poslednje linije.

Crveno-beli imaju načelan dogovor sa nekadašnjim asom Rada da ga puste po otvaranju letnje pijace u slučaju adekvatne ponude, a čini se da je zemlja "lala" savršena destinacija za Petrovićev dalji razvoj. Štaviše, Groningen je poslužio kao prava odskočna daska za reprezentativca Srbije Filipa Kostića koji se potom obreo u Bundesligi, a on je 2012. godine dres kragujevačkog Radničkog zamenio zeleno-belim.

Podsetimo, Petrović ima 21 godinu, prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a minulog leta srpski šampion je odbio ponudu Olimpijakosa tešku oko milion i po evra. Procenjuje se da je njegova vrednost dodatno skočila...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading