ON MI JE OKONČAO KARIJERU: Bivši fudbaler Zvezde OTKRIO sukob iz svlačionice - bilo je ili ja ili on!

Autor:

Sport

09.05.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Budućnosti i reprezentativac Crne Gore Igor Burzanović je na buran način okončao reprezentativnu karijeru.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Burzanović

Problem je bila svađa sa Mirkom Vučinićem, nakon reprezentativnog meča protiv Bugarske.

Taj jedan potez Mirkov je definitivno stavio katanac na moje ime što se tiče reprezentacije. Nije mi bilo čudno da se igrači posvađaju, porečkaju. Sećam se da sam ušao u 82. minutu umesto Mirka. Blago Georgijev i ja smo pričali posle utakmice. On meni kaže u tom trenutku "daj mi dres", a ja sam mu objasnio da ne mogu zato što nemamo protiv Irske, jer je takav dogovor bio kod nas. Rekao sam mu kad budemo u Bugarskoj pokloniću mu dres, tu malo šale i Blago mi kaže "jel ovaj tebi viče", ja sam se okrenuo i tu je nastao haos. Nema šta mi nije rekao, mada nisam mu ostao dužan. Nisam hteo da pravim problem na teren, ušao sam u svlačionicu i onda je krenulo. Nije došlo do fizičkog kontakta, samo verbalno, jer tu je bilo 40 ljudi. Kasnije mi je bilo krivo jer su svi u tom trenutku znali da ja nisam kriv - prisetio se svađe sa Vučinićem Igor Burzanović.

Nekadašnji fudbaler Zvezde priznaje da mu je kasnije bilo krivo jer su svi u tom trenutku znali da, kako kaže on nije kriv.

- Već sam bio pokupio stvari sa namerom da se više nikada ne pojavim i onda su svi bili saglasni da nisam kriv, i navodno stali uz mene, a ustvari niko nije stao iza mene. Da su stali iza mene možda bih još igrao fudbal, možda bi danas bila moja 100. utakmica u dresu reprezentacije. Tada sam i izjavio da nisam deo reprezentacije, jer je Mirko rekao "ili ja, ili on". Ali, što se tiče igračkih kvaliteta, to je vrh! Mnogo godina će Crna Gora čekati na taj kvalitet. Znao sam da nisam bio krivac u toj priči, ali kada se sve sabere to je život. Sve u svemu, Vučinić je najbolji igrač sa kojim sam ikada igrao- zaključio je Burzanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading