ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI OKO "A" REPREZENTATIVCA: Večiti u SUKOBU oko Srbina kome ISTIČE UGOVOR

Autor:

Sport

09.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan u svakom prelaznom roku nađu bar neku istu metu, a kako sada stvari stoje, to će biti slučaj i na leto.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog derbija"

Ovog puta, za oko večitim rivalima je zapao Siniša Saničanin, štoper Vojvodine.

U pitanju je igrač koji nastupa za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ima i srpski pasoš. Pritom, 26-godišnjem defanzivcu na kraju sezone ističe ugovor sa Novosađanima, a do produžetka saradnje nije došlo, pošto klub i igrač nisu našli zajednički jezik.

Prema tome, on će na leto promeniti sredinu, ali kako navodi "Kurir", trebalo bi da ostane u Srbiji, pošto su za njegove usluge veoma zainteresovani Crvena zvezda i Partizan.

Foto: Starsport
Siniša Saničanin

Štoperski tandem crveno-belih ove sezone čine Nemanja Milunović i Miloš Degenek, ali postoji velika šansa da bar jedan, ako ne i obojica, napuste "Marakanu", pa bi Zvezdi Saničanin došao kao poručen.

Sa druge strane, crno-bele će na kraju sezone napustiti Svetozar Marković koji će se vratiti u Olimpijakos, a Humsku bi mogao da napusti i Maki Banjak. U tom slučaju bi Aleksandar Stanojević ostao samo sa Igorom Vujačićem i iskusnim Bojanom Ostojićem na štoperskim pozicijama, pa ne čudi interesovanje "Parnog valjka" za Saničanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading