ALERGIČAN SAM NA TO: Drugo lice Stankovića, OVAKVO ponašanje NI U SNU neće dozvoliti!

Autor: Republika

Sport

08.05.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda čeka Zlatibor na stadionu "Rajko Mitić" u meču 36. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Trener Zvezde Dejan Stanković očekuje rasterećen meč:

- Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici, imamo cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale kupa. Ova godina je bila zaista iscrpljujuća za sve momke, kao i sve nas, tako da i pad koncentracije i sve što je posledica toga je normalno. Sutra očekujem lepu utakmicu za oko.

Stanković istakao je da utakmica protiv Rada nije otkrila ništa novo i da je svaki meč test za njegove igrače:

- Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje. Alergičan sam na to i prvi sam tu da reagujem, za sada sve ide kako treba, momci daju maksimum, ove sezone su se dali stopostotno i rezultati se vide. Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima - Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone.

Dvostruki osvajač domaćeg prvenstva na klupi Crvene zvezde je istakao da će od svojih igrača protiv Zlatibora tražiti samo malo bolju koncentraciju u pojedinim momentima:

- Probaćemo da završimo utakmicu protiv Zlatibora bez primljenog gola. Sigurno da su golovi koje smo primili rezultat pada koncentracije. Kada jedna ekipa prima malo golova igrač uvek misli da će neko od saigrača moći da stigne i uglavnom smo primali naivne golove. Tražiću samo malo veću koncentraciju, da probamo te greške da eliminišemo i ne primamo bespotrebne golove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading