LEGENDA PARTIZANA ZAVRŠILA POSAO: Crno-beli doveli REPREZENTATIVNOG štopera!

Autor:

Sport

07.05.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, evo kako je "parni valjak" lansirao Nikolu Milenkovića.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković otkrio je za sajt Fiorentine da je Ivan Tomić najzaslužniji za njegov uspon u Partizanu, a posebno je insistirao da tada talentovani defanzivac dobije profesionalni ugovor.

- Počeo sam u Žarkovu, a sa 13 godina sam došao u Partizan. Tu je moja karijera krenula u uzlaznom smeru. Posle omladinske ekipe prešao sam u rezervni tim Partizana, Teleoptik. Tu sam proveo godinu dana, a dolazak Ivana Tomića za trenera je bio ključan za moju karijeru - poručio je Bleki, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Milenković se prisetio početaka

Kada je postao trener Partizana poveo je i mene u prvi tim. Dok sam bio u omladinskoj ekipi bio sam jedan od retkih bez ugovora. Čim je to Tomić čuo, odmah se pobrinuo da dobijem ne omladinski, već profesionalni ugovor. Bio je to veliki potez sa njegove strane - podvukao je Milenković.

RepublikaFoto: Starsport
Prepoznao Milenkovićev potencijal - bivši trener Partizana Ivan Tomić

Podsetimo, Nikola Milenković je sa crno-belima osvojio poslednju "duplu krunu" 2017. godine, pre nego što se preselio na stadion "Artemio Franki", a Partizan očekuje procenat od njegove naredne prodaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading