SREĆA U HUMSKOJ: Reprezentativac POTPISAO pa bacio Grobare u TRANS!

Autor:

Sport

07.05.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Filip Holender.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Reprezentativac Mađarske Filip Holender ostaće u Humskoj i sledeće sezone, pošto su crno-beli rešili da otkupe njegov ugovor od Švajcaraca, a rođeni Kragujevčanin nije krio oduševljenje što će biti u Humskoj i u budućnosti.

Iskreno, presrećan sam! Zvuči kao fraza da se ovde sjajno osećam od prvog dana i da imam veliku podršku saigrača, šefa Stanojevića i svih u klubu, ali zaista je tako. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i stoga hvala i čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili moj ugovor - kazao je Holender, pa podvukao:

Nadam se da je ovo bilo tek ''zagrevanje'' za ono što ja mogu da dam ekipi, a i oni meni! Čeka nas mnogo posla, ali mi verujemo u najbolji ishod - dodao je Filip Holender.

RepublikaFoto: Starsport
Najavio velike uspehe - Holender potpisuje za Partizan

Podsetimo, Partizan je Holendera pozajmio u finišu prošlogodišnjeg letnjeg prelaznog roka od Lugana, a na 29 utakmica u dresu "parnog valjka" u devet navrata se upisao u listu strelaca, uz četiri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading