LIGA ŠAMPIONA I PREMIJER LIGA KROJE ZVEZDINU SUDBINU: Crveno-beli na GODIŠNJICU Barija dobijaju odgovor koji će im ODREDITI narednu sezonu!

Autor:

Sport

07.05.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je osvojila četvrtu titulu u nizu, pa je naredne sezone ponovo očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvene zvezde i Totenhema u Ligi šampiona

Crveno-beli će ovog leta krenuti u novi pohod na plasman u Ligu šampiona, ali je još uvek nepoznato da li će morati da igra od starta kvalifikacija ili od drugog kola.

Zbog toga će na Marakani pomno pratiti završnicu Premijer lige, kao i finale Lige šampiona. Postoje tri moguća scenarija za Crvenu zvezdu:

1. Ukoliko Mančester siti osvoji Ligu šampiona, Zvezda će kvalifikacije za LŠ krenuti od drugog kola

2. Ukoliko Čelsi bude novi šampion Evrope, a u Premijer ligi ne bude među četiri najbolja tima, Zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona započinje od prvog kola

3. Ukoliko Čelsi bude među četiri najbolja tima u Premijer ligi, nebitno je ko će osvojiti Ligu šampiona, pa će Zvezda u kvalifikacije krenuti od drugog kola

Zvezda se trenutno nalazi u odličnoj poziciji. Čelsi je na četvrtom mestu u Premijer ligi, ali ga do kraja sezone očekuje nekoliko teških duela protiv Sitija, Arsenala, Lestera i Aston Vile.

Prvo kolo kvalifikacija počinje 6. i 7. jula, a drugo kolo 20. i 21. jula, pa bi i crveno-beli u tom slučaju imali dužu pauzu između dve sezone.

Finale Lige šampiona na programu je 29. maja, tačno na 30. godišnjicu otkako je Crvena zvezda 1991. postala šampion Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading