VUČELIĆ ZAGRMEO: Sve oko Asana je PREVARA, dogovarao se sa DRUGIM KLUBOM!

Autor: Republika

Sport

06.05.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Milorad Vučelić se oglasio povodom odlaska Takume Asana iz ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Vladimir Vuletić

Japanac je napustio Humsku pre kraja sezone usled neplaćenih dugova za stan i potraživanja.

Vučelić ističe da se nema nikakve osnove za prerani odlazak izrevoltiranog Asana: 

- Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud - rekao je Vučelić.

On je naglasio da su netačne izjave o tome da je klub želeo da proda Asana u Ujedinjene Arapske Emirate protv volje igrača:

- Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi "kovid plata" umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao. Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio. Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni "stampedo" protiv Partizana - zaključio je prvi čovek crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading