PRESUDAN MOMENAT ODLASKA ASANA: Kada se ON pojavio na vratima stana, Japanac je ODMAH spakovao kofere!

Autor: Republika

Sport

06.05.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Takume Asana iz Partizana i dalje trese Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Poznato je da je klub dugovao Japacu dve plate, bonuse i kirije za stan. Napadač koji je sjajno igrao  u crno-belima, beležeći najbolje brojke u karijeri se ije dvoumio, uprkos odlučujućoj utakmici sezone u finali Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

Pojavili su se novi detalji. Kako Alo saznaje, Japanca je proganjao  stanodavac zbog neplasćenih kirija. Asano je imao obezbeđen stan, ali kada je vlasnik stana počeo učestalo da se pojavljuje pred vratima i od njega traži novac, fudbaler je shvatio da kirije mesecima nisu plaćene.

Šokiran situacijom, Asano je kontaktirao čelnike kluba koji se nisu odazvali i to je bio signal za odlazak. Prema najnovijim informacijama, turski klub je zainteresovan za hitrog fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

07.05.2021 08:58

Нисам морао ово да читам. Све се зна. Те клубове једноставно треба избрисати, праве срамоту за Србију. Пре много година срео сам девојку, Јапанку у возу за Београд. На питање где иде рекла је да иде да студира спортску академију у Београду. Шта ће такви млади да кажу на ово? А Срби мисле да се то неће открити. Па хоће. Зато нас тако и третирају.

Marko

07.05.2021 17:36

Sram ih bilo,jos okrivljuju Asana.Upamtice ga.