BURNO U FSS: Dolazi poznato lice na mesto PREDSEDNIKA

Autor: Republika

Sport

05.05.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavka Slaviše Kokeze na čelu FSS prodrmala je i ostale nivoe Fudbalske saveze Srbije. Smene će se po svemu sudeći desiti i u Sudijskoj komisiji.

RepublikaFoto: Instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Kuća fudbala u Staroj Pazovi

Kako se navodi po mnogim medijima, stručni konsultant RTS-a Dejan Nedić je prvi kandidat za novog predsednika Sudijske komisije FSS. Dosadašnji i još uvek aktuelni predsednik tog tela je Milan Karadžić.

Sudijske odluke i regularnost prvenstva su bili pod velikom lupom UEFA i snosile su se kazne za počinjene greške.

RepublikaFoto: youtube.com/TV HAPPY
Dejan Nedić

Predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić retko se oglašavao poslednjih nekoliko nedelja, a ranijih godina bio je na žestokom udaru svog prethodnika proslavljenog internacionalca Miroslava Radomana.

Već sada je izvesno da će doći do izbora na svim nivoima u FSS u septembru, te da će neki novi ljudi biti na odgovornim funkcijama. Jedno od važnih mesta jeste pozicija predsednika Sudijske komisije FSS, posebno što će od sledeće sezone na terenima Superlige biti VAR, te će i on pomoći da se greške svedu na minimum.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading