DELIJE ĆE BITI BESNE: Stanojević POTKAČIO Zvezdu posle pobede nad ekipom TSC-a!

Autor:

Sport

05.05.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su TSC sa 3:1 u 35. kolu Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan novom pobedom njegovih izabranika.

On je pohvalio TSC i indirektno potkačio i Crvenu zvezdu.

Imali smo problema. TSC je odlična ekipa, mučila nas je, mogla je i ranije da postigne gol. Niko nas na našem stadionu nije ovako ugrožavao. Posle svih stresova, ponosan sam kako su momci izneli ovu utakmicu. Svaka im čast, jer nam dosta igrača nedostaje - zadovoljan je Stanojević.

Zvezda je u prvom delu sezone gostovala na stadionu Partizana, pa zato ove reči Aleksandra Stanojevića mogu da se protumače i kao blago peckanje najvećeg rivala.

Njegov kolega, ranije saradnik kao igrač i sportski direktor, Mladen Krstajić može da bude zadovoljan načinom na koji je TSC parirao favoritu u uvodnom delu susreta.

- Partizan je imao problema u prvom poluvremenu, jer smo dobro defanzivno stajali, a u napadu se oslanjali na dobru tranziciju, jedino što nismo koristili prilike. U nastavku smo primili jeftine golove. Partizan je zasluženo slavio, mada smo u 60 minuta pokazali kvalitet. Za ostalo moramo da radimo - rekao je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading