SVEMU DOĐE KRAJ: Ljubimac Delija blizu odlaska iz Zvezde!

Autor:

Sport

04.05.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se polako priprema za letnji prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Na Marakanu će stići nekoliko velikih pojačanja, ali će morati da bude i odlazaka.

Jedan od onih koji bi mogao da ode jeste Milan Pavkov, pogotovo što bi dolaskom Prijovića i uz očekivani ostanak Falćinelija bila prevelika ''gužva'' u Zvezdinom napadu, gde svoju šansu čeka i mladi Nikola Krstović.

Da bi zaista moglo da dođe do takvog raspleta, danas piše i ''Alo'', prema čijim nezvaničnim saznanjima već postoji veliko interesovanje za Pavkova.

Navodno su u pitanju klubovi iz Evrope i Azije, a najuporniji su Rusi i Turci, koji ne žele da odugovlače. Imena zainteresovanih klubova se ne pominju, ali bez obzira o kojima se radi, Zvezda očekuje solidno obeštećenje, s obzirom da Pavkov ima ugovor na još dve godine.

U protekle tri godine, Pavkov je postigao nekoliko nezaboravnih golova za Zvezdu, pre svega ona dva za pobedu nad Liverpulom, pa gol u derbiju protiv Partizana, ali i nedavni pogodak protiv Milana za 2:2 na ''Marakani'' u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading