ZVEZDO, JOŠ SAMO OVO!

Autor:

Sport

25.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna pobeda i evropsko proleće! Ako Crvena zvezda savlada Keln pred krcatom Marakanom 7. decembra, loptu će kotrljati u Ligi Evrope i početkom 2018. godine, što bi joj bilo prvo prezimljavanje na međunarodnoj sceni u poslednjih 25 godina.

RepublikaFoto: Twitter

Možda izabranicima Vladana Milojevića bude dovoljan i bod, pod uslovom da BATE Borisov ne trijumfuje nad Arsenalom u Londonu. Međutim, simpatizeri crveno-belih uvereni su da će "jarčevi" biti ukroćeni kao i na njihovom terenu krajem septembra (1:0).

NEMA SADA STAJANJA

Tada je Ričmond Boaći strpao loptu u mrežu Nemaca. Ganjanin je trenutno u padu forme, ali legenda Zvezde Stanislav Karasi veruje da ubojiti napadač ponovo može biti koban po "jarčeve".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pašće Nemci i u Beogradu: Prvi duel pripao Zvezdi

- Zvezda sigurno ide dalje! Stigla je dovde, ne sme sada da stane. Već je jednom savladala Keln, momci će to uraditi ponovo. Boaći možda opet bude junak, ali to će ovaj put biti zbog timske igre, koju je trener Vladan Milojević dodatno unapredio. Igra kolektiv, dišu kao jedan, a ako neko povremeno iskoči, to je zato što je imao vetar u leđa od deset drugih momaka - optimista je Karasi.

RepublikaFoto: Starsport
Stanislav Karasi

NAVIJAČI, POMOZITE

Kada su crveno-beli savladali "jarčeve" u gostima, imali su veliku podršku svojih navijača, koji su često nadjačavali zbunjene Nemce. Sada će na "Rajku Mitiću" očekivano biti više od 50.000 zvezdaša, koji su i do sada stvarali paklenu atmosferu i gurali svoje ljubimce napred.

- "Delije" su važan faktor, zato ih pozivam da ispune naš najveći stadion. Momci već igraju kao jedan, ali kada zagrmi sa severa, proradi adrenalin, a rival se ukoči. Zato verujem u pobedu, da ne kalkulišemo remijem uz pogled prema Londonu - istakao je redovni posetilac svih Zvezdinih utakmica.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading