KAKO SU U TORINU OVO PREŽIVELI? Iz keca u dvojku! Brutalni Ronaldo rešio TRILER i POGURAO Juve ka Ligi šampiona!

Autor:

Sport

02.05.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u 34. rundi prvenstva Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Juventusa ostvarili su dramatičnu pobedu na stadionu "Frijuli" nad Udinezeom u okviru 34. kola Serije A rezultatom 2:1 (0:1).

Heroj torinske "stare dame" ponovo je bio Portugalac Kristijano Ronaldo koji je sa dva pogotka u završnici kompletirao preokret.

No, krenimo redom. "Zebre" su povele već u 10. minutu golom Moline, a tada se činilo da će se seča favorita na "čizmi" nastaviti nakon što su u duelima koji su počeli u 15 časova "kiksirali" Napoli i Atalanta.

 

 

Klub iz Udina je vodio sve do 83. minuta, ali je onda stvari u svoje ruke uzeo CR7. Najpre je u 82. minutu izveo slobodan udarac sa više od 20 metara, a lopta je na putu ka golu De Paula pogodila u ruku, pa je dosuđen penal za Juve. Sa bele tačke Ronaldo je bio nepogrešiv za izjednačenje.

 

 

 

 

Potom je viđena još žešća ofanziva čete trenera Andree Pirla koja se isplatila u 89. minutu. Tada je Rabio odličnom loptom pronašao Ronalda, a on je iz teške pozicije matirao golmana domaćih za 1:2!

 

 

Do kraja meča Juventus je uspeo da odbrani "krvavo stečeno vođstvo" i upiše tri zlata vredna boda u borbi za plasman u Ligu šampiona. Oni se sada nalaze na deobi drugog mesta na tabeli sa Atalantom i Milanom, petoplasirani Napoli zaostaje dva boda, a Lacio pet, uz meč manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading