VLAHOVIĆ NE STAJE, INTER SLAVI TITULU: Srpski napadač NASTAVIO teror, Konsilji doneo pehar Neroazurima!

Autor:

Sport

02.05.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera novi su šampioni Italije, a Dušan Vlahović je imao još jedno fantastično popodne u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Dušan Vlahović je nastavio da nemilosrdno trese protivničke mreže.

Bivši napadač Partizana postigao je dva gola za Fiorentinu u remiju sa Mihajlovićevom Bolonjom, bilo je 3:3.

Vlahović je doneo prednost Fioli sa bele tačke, a deset minuta kasnije Palasio je izjednačio na 1:1. Prava goleada viđena je u drugom poluvremenu.

Bonaventura je u 64. minutu ponovo doneo Fiorentinu u vođstvo, ali je nezaustavljivi Palasio u 71. doneo novo izjednačenje Bolonji. Sjajni Vlahović je zatim stigao do 19. gola u Seriji A i Fiorentina je povela sa 3:2. Ipak, Mihin tim stiže do boda trećim golom nezaustavljivog Palasija.

Vlahović trenutno deli treće mesto na listi strelaca u Seriji A.

Inter je novi šampion Italije, pošto Atalanta nije uspela da savlada Sasuolo u gostima, bilo je 1:1. Klub iz Milana je tako na četiri kola pre kraja osvojio Skudeto, prvi jooš posle 2010. godine.

RepublikaFoto: AP Photo/Luca Bruno

Atalanta je ostala sa igračem manje pošto je Golini u 23. minutu dobio crveni karton. Ipak, i pored toga klub iz Bergama je poveo golom Gosensa u 32. minutu. Berardi je u drugom poluvremene sa bele tačke izjednačio na 1:1.

Atalanta je imala veliku priliku da osvoji sva tri boda i spreči Inter da proslavi titulu već danas, ali je Mjurielu penal sjajno odbranio Konsilji i tako doneo titulu Neroazurima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading