ISPOVEST MILJENIKA DELIJA: Razmišljao sam o PREKIDU KARIJERE! Prevazišao TEŠKE MOMENTE do titule

Autor: Republika

Sport

01.05.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović iskreno je govorio o poteškoćama u karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović u svom stilu opasan u kaznenom prostoru

Standardni stub odbrane i iks-faktor u napadu Vladana Milojevića i Dejana Stankovića prešao je trnovit put. Od Mladosti iz Lučana, preko Bate Borisova, do Crvene zvezde sa kojom igra evropska takmičenja i osvaja trofeje.

Tokom igranja za beloruski tim povredio je koleno, pa je operisan u Rimu. Potom je usledila pauza od osam meseci.

– Povreda se dogodila u šestom mesecu trudnoće supruge sa prvom detetom. Kao što fudbal donosi mnogo lepih trenutaka, tako su i povrede sastavni deo njega. Kad prođu, shvatite koliko jačaju mentalni sklop i koliko vam je Bog dao da ojačate kao ličnost. Tad vidiš koliko ti znači podrška supruge,  porodice i prijatelja. Razmišljao sam i o prekidu karijere, jer kažu koliko propustiš, toliko ti treba da se vratiš u pravu formu. U periodu oporavka nisam mogao da savijem nogu mesec dana. Sve mi je prolazilo kroz glavu, ali je preovladala želja prema fudbalu i da potrčim ka lopti – rekao je Milunović za Sportski žurnal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading