BOŽIJA KAZNA: Srbin sipa SO na RANU naciji nakon BOLNE eliminacije od Škotske u baražu za EURO!

Autor:

Sport

30.04.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije izneo svoje mišljenje o porazu "orlova" u "meču odluke".

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije nakon eliminacije od Škotske

Doskorašnji funkcioner FSS Vladimir Matijašević rekao je za "Telegraf" da "Bog nije dozvolio Srbiji da prođe Škotsku" u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Kada smo dobili Norvešku, cela Srbija se digla na noge. Onda se desilo da par igrača nije moglo da igra, između ostalog i Kolarov. Ja ne kažem da neko nije hteo. Svako priča svoju priču, ja sam još tada javno rekao kako i šta je bilo. Bio sam tu 24 sata, nemam nikakav razlog da lažem. Niti da koga optužujem, što i ne radim. Kolarov u tom trenutku nije mogao i ćao. Ne možete vi kao reprezentacija da zavisite od jednog igrača. Ako ste prava reprezenacija - ocenio je Matijašević, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Matijašević - Viša sila sprečila "orlove" da polete na EURO

Nama Bog nije dao protiv Škotske da odemo na EP. Shvatite, kako je bilo, nije nam se dalo. Neću da ulazim u detalje. Ja nikad nikog ne krivim, uvek polazim od sebe da sam kriv. Nema pravdanja. Ali, da vam najbolji igrač promaši penal, da Luka Jović, koji je bio odstranjem iz tima, da gol u 90. minutu... Sve se to nekako namesti. Mislite da ćemo proći, ali ne može. Kazni te Bog, surovo te kazni. Ali ima razloga za to. Svi smo mi pomalo neki razlog. Ne ulazim u to ko je najviše. Možda su to igrači, možda ja ili predsednik i trener - zaključio je Vladimir Matijašević.

Podsetimo, nakon neuspeha u pohodu na kontinentalni šampionat došlo je do rokade na klupi "orlova" Selektora Ljubišu Tumbakovića zamenio je Dragan Stojković Piksi koji je sa sedam bodova startovao u novom ciklusu kvalifikacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading