DEKI RASPLAKAO DELIJE: Ovo su PRVE REČI Stankovića nakon što je Zvezda ODBRANILA titulu!

Autor:

Sport

29.04.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ponovo prvaci, a Stanković je imao posebnu poruku za najvatrenije pristalice kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda je minimalnim trijumfom nad Vojvodinom osvojila 4. vezanu titulu prvaka Srbije, a trener crveno-belih Dejan Stanković izrazio je žal što zbog pandemije koronavirusa Delije nisu prisutne na tribinama.

Deki se posebno zahvalio igračima na trudu i borbenosti, ali i ljudima u klubu, kojima takođe pripada deo zasluga za 32. pehar u klupskoj istoriji.

- Ovi momci zaslužuju sve pohvale, ovo je njihovo veče, njihova sezona. Od prvog dana kada sam došao na mesto trenera pružaju maksimum uvek. Imamo lepu bazu, idemo dalje. Zahvaljujem se ljudima u klubu, Terziću, Mrkeli, Mijailoviću i Džajiću, ali i svima "iz senke" bez kojih ništa ne bi bilo moguće. Na kraju, navijači. Velika je žal što nema publika, Marakana bi večeras bila puna - jasan je Stanković, koji je na kraju uputio poseban pozdrav porodici u Milanu.

Podsetimo, Crvena zvezda će pokušati da 25. maja u finalu Kupa Srbije protiv Partizana osvoji "duplu krunu", a potom je očekuju novi izazovi u evropskim kvalifikacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading