REVANŠ ĆE SVE ODLUČITI: Real i Čelsi odigrali nerešeno, SJAJAN fudbal u prvom, dosada u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

27.04.2021

18:00 >> 20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba vodi se u Madridu

U Madridu pobednika nije bilo, a revanš je 5. maja na Stamford Bridžu u Zapadnom Londonu.

Oba gola viđena su u prvom poluvremenu, u kojem je viđena izuzetna fudbalska predstava oba tima. U nastavku utakmice bilo je maltene bez uzbuđenja, pa će odluka o putniku u finale Lige šampiona biti doneta naredne nedelje u glavnom gradu Engleske, kada će Čelsi biti domaćin.

Čelsi je sjajno otvorio meč iimao je ogromnu šansu u 10. minutu, ali se Verner propisno obrukao i samo sa nekoliko metara umesto u gol loptu je poslao pravo u Kurtou.

Ipak, Plavci ubrzo stižu do zasluženog vođstva. Ridiger je dugom loptom pronašao Pulišića, Amerikanac je izbegao ofsajd zamku, zatim prošao Kurtou i pogodio Realovu mrežu za vođstvo Čelsija od 14. minuta.

Kiša je ponovo pljuštala u Madridu, ali fudbaleri oba tima pružala su nam sjajnu igru. Real je, konačno, prvi put pripretio u 23. minutu kada je Benzema sjajno tukao i pogodio stativu.

Sjajni Francuz je ipak pokazao majstorstvo i u 29. minutu, ali je ovoga puta lopta završila u mreži. Snažni napadač, prvo je grudima prihvatio loptu u srcu šesnaesterca i onda iz polu-voleja raspalio ka golu Mendija koji primio gol „kroz uši“, pa je tako Benzema doneo izjednačenje. Do kraja prvog poluvremena bilo je još nekoliko prilika, ali su udarci završavali van okvira gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Drugo poluvreme bilo je potpuno suprotno od prvog. Ritam igre je potpuno pao, kao da su oba tima bila zadovoljna rezultatom 1:1. Verner je nekoliko puta pripretio Realu, ali bezuspešno.

Ulazak Azara probudio je Madriđane koji su u završnici meča imali inicijativu, ali sem pokušaja Krosa i Varana nisu ozbiljnije ugrozili gol Mendija.

Na kraju 1:1 u Madridu, pa se čeka 5. maj i revanš koji će doneti odluku o tome ko će u finale Lige šampiona. U drugom polufinalu u sredu od 21 čas sastaju se PSŽ i Mančester siti na Parku prinčeva.

Tok meča mogli ste uživo da pratite na našem sajtu.

REAL MADRID - ČELSI 1:1 (1:1)

II POLUVREME

90 + 4. minut - Kraj meča u Madridu.

90. minut - Tri minuta nadoknade u Madridu.

89. minut - Žuti karton za Odriozolu zbog starta nad Ridigerom.

88. minut - Velika šansa za Varana, ali je glavom bio malo neprecizan.

87. minut - Pokušaj Krosa, samo korner za Real.

79. minut - Dobar pokušaj Zijeha iz slobodnog udarca, ali je Kurtoa lako intervenisao i predvideo je gde će Marokanac šutirati.

72. minut - Polušansa rezerviste Zijeha.

65. minut - Žuti karton za Marsela. Azar menja Vinisijusa.

55. minut - Bez ozbiljnijih prilika u nastavku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

46. minut - Krenulo je drugo poluvreme.

I POLUVREME

45. minut - Poluvreme u Madridu.

38. minut - Pulišić prvi igrač Čelsija koji dobija žuti karton.

29. minut - GOOOOOL - Real je izjednačio na 1:1. Karim Benzema je sjajno prihvatio loptu, okrenuo se i zakucao loptu u Mendijevu mrežu.

27. minut - Žuti karton za Vinisijusa.

23. minut - Prva šansa za Real, Benzema je pogodio stativu.

14. minut - GOOOOOL - Čelsi vodi sa 1:0. Pulišić je dobio sjajan dubinski pas, prevario je Kurtou i poslao loptu u Realovu mrežu.

10. minut - Kakva bruka i sramota Tima Vernera. Neverovatan promašaj napadača Čelsija. Sa par metara tukao je pravo u Kurtou.

1. minut - Krenuo je  meč u Madridu.

Uvod

20:30 - 

 

20:00 - Poznati su sastavi timova:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading