MILOJEVIĆ VAGA PONUDE VELIKANA: Bivši trener Zvezde je NAUČNA FANTASTIKA za Grke!

Autor:

Sport

27.04.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuspešnijih trenera Crvene zvezde je nedavno raskinuo saradnju sa Al Ahlijem iz Džede, a od tada ga svakodnevno zovu grčki klubovi gde je takođe napravio zavidnu karijeru.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Prvo se kao moguća destinacija pominjao AEK, a prethodnih dana se pisalo o želji Panatinaikosa da na klupi naredne sezone vidi Vladana Milojevića.

Pojedini grčki mediji su išli toliko daleko i pisali da je uprava Zelenih uspostavila prvi kontakt sa bivšim trenerom Zvezde i da je Srbin realna opcija da zameni Lasla Bolonjija. 

Međutim, iz Panatinaikosa tvrde da od dolaska Vladana Milojevića nema ništa.

- Postoje informacije koje govore da je Vladan Milojević kandidat za trenera Panatinaikosa, i da su kontakti sa njim uspostavljeni. Njegov dolazak u redove našeg kluba trenutno je u domenu naučne fantastike- rekli su iz Panatinaikosa za grčku Gazetu.

Sredinom devedesetih Vladan Milojević dve sezone nosio dres Panatinaikosa, odličan je poznavalac grčkog fudbala, kao šef stručnog štaba Panioniosa ostvario je istorijski rezultat i taj klub izveo u Evropu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading