IZNENAĐENJE NA OLD TRAFORDU: Potpisao do 2024. godine!

Autor:

Sport

26.04.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erik Baji i Nemanja Matić

Štoper iz Obale Slonovače Erik Baji produžio je ugovor sa Mančester junajtedom do leta 2024. godine, uz opciju da se saradnja nastavi na još godinu dana.

Ova odluka velikana sa "Old Traforda" na Ostrvu se tumači kao iznenađujuća, s obzirom na to da je afrički defanzivac imao velikih problema sa povredama, a u tekućoj sezoni je upisao tek 15 nastupa.

Veoma sam srećan. Ovo je odluka o kojoj nisam mnogo razmišljao. Volim ovaj klub i volim da igram za Mančester junajted. Veoma sam srećan ovde, kao i moja porodica i sve je u najboljem redu. Vreme povrede je prošlo i sada sam spreman da se vratim obavezama. Novi ugovor je novi izazov i spreman sam za njega - poručio je Baji za klupski sajt.

Podsetimo, on je "crvene đavole" pojačao 2016. godine iz Viljareala, a već u debitantskoj sezoni, pod dirigentskom palicom menadžera Žozea Murinja, uspeo je da osvoji Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading