PSŽ OSTAJE BEZ TITULE? Čudesan PREOKRET Lila protiv DIREKTNOG RIVALA!

Autor:

Sport

25.04.2021

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju 34. kola francuske Lige 1 večeras Lil je uspeo da napravi veliki preokret protiv Liona i pobedom od 2:3 vrati se na čelo tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lion - Lil

Lion je poveo u dvadesetom minutu igre, golom Islama Slimanija na asistenciju Kakerea, a šesnaest minuta kasnije duplirao je prednost posle jednog slobodnog udarca i centaršuta sa desne strane u kazneni prostor. Fonte je tu loše reagovao i postigao autogol za velikih 2:0 u korist Liona.

Međutim, u finišu prvog poluvremena Burak Jilmaz je neodbranjivo izveo slobodan udarac i najavio preokret koji je i usledio u drugom poluvremenu.

Lil je do izjednačenja došao u 60. minutu. Veliku grešku je napravio Paketa, koji je poklonio loptu Jilmazu, u pokušaju da je vrati svom saigraču, usledila je Jilmazova asistencija za Džonatana Dejvida, koji je sve to lepo ispratio i na kraju rutinski poslao loptu u mrežu 2:2.

U 85. minutu sevnula je munjevita kontra gostiju. Jaziči je glavom prosledio loptu napred ka Jilmazu, koji je protutnjao u kazneni prostor Liona i iskosa sa desne strane savladao Lopeza za preokret  2:3.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading