BARSA ŽELI TITULU: Grizman DONEO pobedu na TEŠKOM gostovanju, čeka nas paklena završnica Primere!

Autor:

Sport

25.04.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su Viljareal posle preokreta na teškom gostovanju sa 2:1 u okviru 32. kola španske Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gužva u šesnaestercu

Tako su izabranici Ronalda Kumana stigli do 71. boda i deobe drugog mesta sa Real Madridom, uz utakmicu manje, dok u odnosu na Atletiko Madrid zaostaju dva boda.

U prvom poluvremenu videli smo veliku borbu i sva tri pogotka. Čukvueze je doneo prednost Viljarealu u 27. minutu. Pobegao je odbrani Barse, zaobišao Ter Štegena i poslao loptu u mrežu.

Ipak, Barsa tek što je krenula sa centra stiže do izjednačenja. Fojt je katastrofalno pogrešio, dodao loptu Grizmanu koji je "ostao u ofsajdu" i Francuz to nije propustio da kazni. 

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča, budući da "žuta podmornica" nije bila preterano agresivna u nastavku susreta.

Verovatno su domaći više razmišljali o polufinalu Lige Evrope čiji prvi meč u četvrtak igraju protiv Arsenala.

Posebno nisu bili zainteresovani od 65. minuta kada je Trigerios dobio direktan crveni karton zbog starta nad Leom Mesijem.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading