KAKO GA NIJE SRAM? Licemerni Englez UDARIO na LEGENDU Partizana!

Autor:

Sport

24.04.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Votford se plasirao u Premijer ligu, a kapiten kluba sa Vikaridž Rouda Troj Dini je tu priliku iskoristio da isproziva Vladimira Ivića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić i Marko Nikolić

Ivić je bio trener Votforda na startu sezone, ali je u decembru dobio otkaz od čelnika kluba.

Sad je potpuno jasno da su mu šut-kartu spakovali njegovi igrači. Troj Dini je pohvalio sadašnjeg menadžera Ćiska i istovremeno poktačio srpskog stručnjaka i legendarnog fudbalera Partizana.

- Trener je sjajan, ne samo kao trener, već kao ljudsko biće. Briljantan je, zaslužuje sve pohvale. Kada pogledate ranije utakmice, možete vidite da menadžer nema konekciju sa igračima. Ćisko je zaslužio da igrači idu kroz zid od cigli zbog njega. To je znak sjajnog trenera. Uvek ističe igrače - rekao je Dini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Dini je tako pokazao još jednom da nema srama. Podsetimo, njemu su tokom boravka Ivića na klupi smetali teški treninzi koje je pravio srpski stručnjak. Sad mu je izgleda sve na broju, niti trenira mnogo, niti se umara, a milionska plata leže na račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading