NIKOLIĆ NASTAVIO TEROR U RUSIJI: Lokomotiva PETARDOM najavila Ligu šampiona!

Autor:

Sport

24.04.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić nastavio je da dominira ruskim fudbalom.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Nikolićeva Lokomotiva upisala je 11. pobedu u nizu u svim takmičenjima, a ovog puta žrtva je bio Tambov koji je demoliran rezultatom 5:2.

Moskovljani su novim trijumfom napravili džinovski korak ka osvajanju drugog mesta i plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Hrihovijak je doneo prednost Lokomotivi u 40. minutu, ali je poslednjeplasirani tim ruskog prvenstva u nadoknadi poluvremena stigao do izjednačenja preko Alijeva.

Ipak, u nastavku Lokomotiva je odigrala atomski fudbal i stigla do ubedljive pobede. Smolov je odmah na startu drugog poluvremena pogodio za 2:1, a onda je Hrihovijak postigao još jedan pogodak za 3:1. Na 4:1 povisio je Serkeira. Tambov je potom promašio penal, ali je u 79. minutu, ipak, stigao do drugog gola, a strelac je bio Kajkov. Konačan rezultat postavio je Ribus minut kasnije.

Marko Nikolić je tako nastavio neverovatnu seriju trijumfa i još jednom pokazao o kakvom se stručnjaku radi.

Lokomotiva je ovim trijumfom ostala na drugom mestu i sada ima 52 boda, dok je Tambov zakucan za dno i naredne sezone će najverovatnije igrati u drugom rangu ruskog fudbala.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading