NIŠTA OD TITULE: Šokantan PORAZ Bajerna!

Autor:

Sport

24.04.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna propustili su prvu meč loptu za osvajanje Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ni on nije mogao da pomogne Bajernu... Robert Levandovski

Bajernu je bio potreban trijumf na gostovanju u Majncu kako bi ponovo postao šampion Nemačke, ali je aktuelni prvak Evrope doživeo šokantan poraz rezultatom 2:1.

Majnc je ovim trijumfom maltene obezbedio opstanak u Bundesligi i skočio na 12. poziciju.

Domaćin je Bajern šokirao već u 3. minutu kada je gol postigao Burkardt. Do kraja poluvremena Majnc uvećava prednost Kvajsonovim pogotkom u 37. minutu.

Bajern je imao totalnu dominaciju u drugom poluvremenu, ali je uspeo samo da ublaži poraz u 94. minutu kada se u strelce upisao oporavljeni Robert Levandovski. 

Ukoliko Lajpcig u nedelju ne savlada Štutgart, Bajern će postati šampion.

Borusija iz Dortmunda u meču sezone savladala je Volfsburg u gostima sa 2:0 i tako zadržala šanse za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Junak je bio nezaustaljivi Erlig Holand koji je postigao oba gola protiv direktnog rivala. Dortmund je početkom drugog poluvremena ostao sa igračem manje, jer je Belingem dobio drugi žuti, a potom i crveni karton, ali ni to ga nije omelo da stigne do velika tri boda.

Do kraja nas očekuje nezapamćena borba za plasman u Ligu šampiona, pošto Volfsburg ima 57, Ajntraht 56, a Dortmund 55 osvojenih bodova.

U ostalim mečevima Frajburg i Hofenhajm su odigrali 1:1, a Union Berlin je bio bolji od Verdera sa 3:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading