Suma, odigraj jednom kako treba: OVIH 11 FUDBALERA PARTIZANA NAPADAJU EVRO-PROLEĆE!

Sport

23.11.2017

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odlučujuću bitku za plasman u nokaut-fazu Lige Evrope vodiće bez najboljeg igrača ove jeseni, Zorana Tošića. Međutim, trener Miroslav Đukić ima na raspolaganju još aduta koji bi mogli da crno-belima obezbede 13 godina čekano proleće u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan napada Jang bojs bez Tošića

Pored već uhodane zadnje linije koju će činiti dvojica Miletića, Vulićević i Mitrović, sa Stojkovićem na golu, sredinu terena držaće Jevtović i Everton oko centra, odnosno Janković i Suma po krilnim pozicijama.

Ipak, promena će biti blaga i neznatna, pošto će Tavamba ponovo dejstvovati na poziciji polušpica odakle će hraniti loptama najisturenijeg Ognjena Ožegovića.

Primetno je samo da Suma uzima poziciju koju je do sada držao Zoran Tošić, dok ostale taktičke zamisli Miroslava Đukića ostaju u skladu sa onim što smo gledali ove jeseni, od njegovog dolaska na klupu.

Sigurno je da "Grobari" najviše nade polažu u Tavambu i Evertona, koji uvek daje neophodan impuls svojom borbenošću, a nema sumnje da će omaleni Brazilac biti vanredno nadahnut za meč sezone u Humskoj.

Ono što je preko potrebno Đukića jeste da se još neko priključi, a sigurno je da svi nadaju da će duel protiv Jang bojsa biti taj gde će i Sejduba Suma konačno prikazati sve fudbalske kvalitete zbog kojih je doveden letos u Humsku.

Meč između Partizana i Jang bojsa počinje od 21.05 na stadionu Partizana, a pobedom bi crno-beli obezbedili plasman u narednu rundu kolo pre kraja grupnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading