(VIDEO) TOTALNA ANESTEZIJA: Posle Dragovića i Prijovića, na "Marakanu" stiže još jedan STRANAC!

Autor:

Sport

23.04.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će definitivno biti najvrelije leto na "Marakani"! Posle Dragovića i Prijovića koji su dali svoju reč Crvenoj zvezdi, šampion Srbije bi mogao da se pojača na deficitarnoj poziciji!

 

RepublikaFoto: Republika.rs
"Marakana"

Aleksandra Dragovića dele ga samo formalnosti od zaduživanja dresa Crvene zvezde, a izgleda ni da bivši reprezentativac Aleksandar Prijović nije daleko.

Međutim, nema kraja iznenađenjima za "Delije"...

Nije nikakva tajna da su crveno-beli "tanki" na levom boku, gde imaju samo Milana Rodića, kome ugovor ističe u junu 2022. godine. 

Zimus je želja bio Bojan Nastić, a on je potom pojačao Jageloniju, a pričalo se i o dolasku Marka Jevremovića iz Javora. 

Kao nova-stara opcija u prvi plan je iskočio Francuz iz Genčlerbirligija Pjer Iv Polom (27) koji će na kraju sezone postati slobodan igrač. Tokom karijere je branio boje Sent Etjena i Oksera. a može da pomogne i na poziciji štopera.

Stranac će biti realna opcija jedino ako se promeni pravilo o ograničenju inostranih fudbalera u Superligi, preciznije, ako se igrači iz Evropske unije ne budu vodili kao stranci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading