PEREZ NA APARATIMA: Zadat POSLEDNJI UDARAC ligi moćnika!

Autor:

Sport

23.04.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadat je poslednji udarac Superligi Evrope koju su planirali da osnuju bogati!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbal odneo pobedu nad novcem

Naime, finansijska grupa Džej Pi Morgan po svemu sudeći odustaje od investicije teške 5.000.000.000 evra.

Posle kraha i odustajanja devet klubova, planirano takmičenje ostalo je i bez glavnog investitora, koji je u zvaničnom saopštenju istakao da je "loše procenio situaciju" i da će iz svega "izvući pouke".

Praktično je ideja o Superligi potrajala oko 48 sati. Posle dva dana negodovanja od strane navijača, pretnji iz UEFA i FIFA, prvi su nogu povukli engleski klubovi: Totenhem, Arsenal, Mančester Junajted, Liverpul, Čelsi i Mančester Siti, a knjiga je spala na tri slova (Real Madrid, Barselona, Juventus), ali izvesno je da će u nekom momentu odustati i oni.

Florentino Perez koji je izabran za predsednika planiranog takmičenja još uvek ne odustaje, ali izgleda da će morati da potraži nove sponzore.

- Očigledno je da smo loše procenili kako će na ovaj dogovor gledati šira fudbalska zajednica i kako bi mogla da utiče na nju u budućnosti. Izvući ćemo pouke iz ovoga- stoji u saopštenju kompanije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading