7+ NA KAMP NOU: Dva penala i autogolovi - ŠOU Mesija protiv Maksimovićevog Hetafea!

Autor:

Sport

22.04.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u okviru španskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Barselone Lionel Mesi

Fudbaleri Barselone savladali su Hetafe na "Nou Kampu" rezultatom 5:2 (3:1) u sklopu 32. kola španske Primere.

Junak "blaugrane" još jednom je bio dvostruki strelac Lionel Mesi, a pogađali su još i Čakla (autogol), Arauho i Grizman.

Argentinac je bio precizan u 8. i 33. minutu, a između njegovih pogodaka Marokanac je zatresao sopstvenu mrežu, isto kao i defanzivac Katalonaca Lengle u 12.

Hetafe se još jednom vratio u igru golom Unala sa bele tačke u 69. minutu, ali je Arauho u 87. potvrdio trijumf, baš kao i Grizman u trećem minutu sudijske nadoknade iz jedanaesterca.

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović odigrao je u dresu ekipe iz predgrađa Madrida prvih 45 minuta, pre nego što ga je zamenio Arambari.

Inače, veče u La ligi su obeležile pobede domaćina. Najpre je Atletiko Madrid učvrstio lidersku poziciju na tabeli, a potom su pobede upisali Granada i Real Sosijedad. Srpski reprezentativac Marko Dmitrović je sa svojim Elčeom deklasiran na stadionu "Los Kamenjes" sa 4:1, dok je na "Anoeti" pala Selta rezultatom 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading