LIKOVAO NAD TUŽNOM SUDBINOM SRBIJE: Ser Aleks Ferguson PLAKAO OD SREĆE!

Autor: Republika

Sport

22.04.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Ser Aleks Ferguson ispričao je kako je vrlo emotivno doživeo plasman njegove rodne Škotske na Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/Ap
Ser Aleks Ferguson o utakmici Srbija-Škotska

Škoti su uspeli da se plasiraju prvi put na veliko takmičenje od 1998. godine trijumfom nad Srbijom posle boljeg izvođenja penala.

Istorijska pobeda otopila je srce i velikog Fergusona:

- Kada je Srbija dala gol u poslednjoj sekundi pomislio sam 'O Bože, idemo u produžetke, nemamo šanse'. Ali onda su naši igrači prozreli situaciju i prošli na EURO-  počeo je Ferguson.

Ostala je upamćena i izjava strelca Rajana Kristija, koji je u tom trenutku zaplakao od sreće.

- Ja sam već plakao kada sam video da isto čini Rajan. Bilo je fantastično. Pričamo o velikom pogonu za zemlje, neverovatno.

Upravo ta scena sa Kristijem odslikava stanje u čitavoj zemlji.

- Kristi je plakao za Škotsku, za svakog navijača naše zemlje. Sve je to odjek velike ljubavi prema Škotskoj i fudbalu. Nestvarno - poručio je Ferguson.

Škoti će biti jedni od domaćina predstojećeg kontinentalnom šampionata, pa će tako u Glazgovu dočekati Češku i Hrvatsku, a onda igrati na komšijskom Vembliju sa Engleskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading