DUPLI VISKI I 3800 SMS PORUKA: Kako je Čeferin OVO PREŽIVEO? Slovenac OTKRIO detalje...

Autor:

Sport

22.04.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik evropske kuće fudbala nakon fudbalskog zemljotresa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin

Prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin otkrio je detalje nastanka Evropske Superlige, ali i kako je on sam reagovao na novonastalu situaciju.

Drama je počela prvog dana vikenda.

- Subota je zaista bila zanimljiva. Neko čije ime neću spomenuti me je nazvao ujutru i rekao da će klubovi u nedelju veče stvoriti nešto što se zove Superliga. Nakon toga, istog dana, primio sam pet poziva od pet različitih klubova koji su mi se izvinjavali što su to morali da urade - rekao je Slovenac.

Veliki prijatelj Čeferina Andrea Anjeli je sve demantovao.

Anjeli je rekao da su sve to laži i da su izmislili. Nisam bio tako naivan i rekao sam mu da bi trebalo da napišemo saopštenje za medije. Rekao je da napišem, da će on to proveriti, popraviti i poslati nazad. Tada smo se poslednji put čuli, više se nije javljao na telefon,

Odlučio je da zapreti klubovima.

- Rekao sam tim klubovima da moraju javno da poreknu tvrdnje da će učestvovati u Superligi. Ako to ne učine do nedelje veče, postaće neprijatelji. Zatim su oni poručili da žele da ostanu u Superligi, iako sam im ja rekao da to i ne postoji. Jasno je da me Perez ne voli, jer ne radim ono što on kaže. Na kraju, on je predsednik Superlige. Predsednik ničega! Video sam i vic vezan za Superligu, a to je da će Real i Juventus sledeće sezone igrati 52 meča.

Slovenački funkcioner je veoma stresno primio vest o osnivanju Superlige Evrope.

U nedelju sam morao da uzmem dupli viski kako bih zaspao. U utorak sam dobio 3.800 SMS poruka na koje nisam stigao da odgovorim. Klubovim akoji su bili zabrinitu zbog nastanka Superlige sam rekao: "Dajte mi 24 sata i ona više neće postojati". Obavio sam nekoliko poziva, ali najvažnije su odradili navijači. Oni su ti koji su se pobunili - izjavio je Čeferiin, pa zaključio:

Nikada sebi nisam dao povišicu o kojoj se priča, to lako može da se proveri. Znam i ko je to naredio da se objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading