(FOTO/VIDEO) CRVENO-BELA TURA MARAKANE ZA PONOS: Zvezda dokazala da je RAME UZ RAME SA VELIKANIMA!

Autor:

Sport

22.04.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda priprema novi, neviđeni marketinški potez, a u pitanju je organizovan obilazak stadiona "Rajko Mitić", kao što to rade svetski klubovi na najvećim stadiona širom Evrope i sveta.

RepublikaFoto: Republika.rs
Muzej Crvene zvezde

Pre navijača crveno-belih, prvi su turu kroz Marakanu prošli predstavnici medija, a glavni vodič bio je gospodin Predrag Trkulja, kustos muzeja nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

Zanimljivo da su novinare dočekali predsednik Svetozar Toza Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i počasni predsednik Dragan Džajić koji su razmenili nekoliko reči sa svima i pokazali se kao pravi domaćini. 

RepublikaFoto: Republika

Najveći utisak sigurno je ostavio muzej koji predstavlja istoriju najvećeg kluba sa prostora jugoistočne Evrope, a novinari, snimatelji i fotografi imali su priliku da vide trofejnu salu, naprave fotografiju sa peharom Lige šampiona osvojenim 1991, obiđu tunele ispod tribina, repliku svlačionica i Zvezda TV.

 

Još uvek nije poznato kada će navijači imatu istu čast kao i novinari, pre svega zbog pandemije koronavirusa, ali iz kluba su poručili da će cena ove neverovatne ture biti samo 1000 dinara. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading