STANKOVIĆA ZOVE DOBRO POZNAT BROJ: Posle Sampdorije još jedan klub iz Serije A ŽELI ZVEZDINOG TRENERA!

Autor:

Sport

22.04.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković je na ceni u Italiji! Posle navodnog interesovanja Sampdorije za njegov angažman, sada se u trku uključio još jedan klub iz Serije A, ako je verovati tamošnjim medijima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Iako su iz Đenove već saopštili da nije bilo pregovora oko njegovog dolaska u Sampdoriju, a i na "Marakani" se ne bi lako pomirili sa Stankovićevim odlaskom, stižu nove informacije za "Čizme".

Italijanski portal "Calciopolis" piše da Stanković ostaje glavni kandidat za klupu Sampdorije, jer je izvesno da Klaudijo Ranijeri neće dogovoriti produžetak saradnje sa predsednikom Masimom Fererom, ali u igri je i još jedan član Serije A, navodno je u pitanju Udineze.

Portal navodi da bi talentovani srpski stručnjak mogao da završi na dobro poznatoj adresi, budući da je već radio kao pomoćnik Andreje Stramaćonija u Udinezeu.

Udineze je tim koji je uvek otvoren za iznenađenja na klupi, a srpski trener može biti potez za budućnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading