UPS, NE TA CRVENA ZVEZDA: Fudbalska legenda navela CRVENO-BELE kao primer prave duše igre, ALI SE NEPAŽNJOM IZBLAMIRALA!

Autor: Republika

Sport

21.04.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ikona afričkog fudbala i Čelsija Didije Drogba napravio je simpatičan gaf koji mu se neće zameriti zbog kompletne poruke sa pozitivnom konotacijom na račun Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Drogba

Drogba je naveo da je istorijski uspeh Zvezde u Bariju 1991. godine pravi primer zašto ljudi vole fudbal i zašto bi Superliga otela tu dušu igre:

- Plasman u viši rang, ispadanje, iznenađenja, to je ono što unosi emocije u igru. Zajedništvo igrača i navijača, to je ono što čini igru lepom. Mala Grčka pobedi veliki Portugal pre nekoliko godina, Crvena zvezda pobedi moj Olimpik Marsej, čak i kada Lester vredno radi kako bi osvojio Premijer ligu ispred "velike četvorke", to je ono što čini fudbal prelepom igrom - dodao je Drogba, koji ne želi da ovakve stvari prestanu da se događaju.

 

 

- Zamislite kada sve ovo ne bi bilo moguće, jer timovi ne bi mogli da se sastanu iako igraju istu igru. To je diskriminacija, drago mi je što ovo projekat nije ostvaren zbog dobrobiti fudbala - napisao je on.

Ako se bolje obrati pažnja, Drogba je "tagovao" KK Crvena zvezda, umesto FK Crvena zvezda. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading