PEĐINE REČI POTRESLE FUDBALSKI SVET: Mijatović ĐONOM na osnivače Superlige!

Autor:

Sport

21.04.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je praktično propao projekat o formiranju Superlige, Predrag Mijatović je rekao da je ovo velika pobeda UEFA i fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

- Ta ideja je postojala već desetak godina, gde veliki žele da razmišljaju samo o sebi, zaboravljajući druge klubove koji su jako važni da bi fudbal bio ono što jeste, pristupačan svima i da svi kroz takmičenje jednog dana mogu da urade nešto veliko - istakao je legendarni fudbaler Partizana i Reala i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije na televiziji "K1".

Podsetimo, Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Juventus, Milan, Inter, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Čelsi, Totenhem i Arsenal osnovali su novu Superligu Evrope, zatvoreno elitno takmičenje koje predstavlja pandan Ligi šampiona.

Ta vest šokirala je ljubitelje fudbala širom sveta.

Samo dva dana kasnije pod enormnim pritiskom fudbalske javnosti, navijača, vlada, UEFA i FIFA, nacionalnih liga, svi engleski klubovi odlučili su da odustanu od ovog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading