MATORA DRTINO, MARŠ U RUPU! Bivši reprezentativac naše zemlje se OBRUŠIO na Pereza - SRAM ga bilo!

Autor:

Sport

20.04.2021

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez

Bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović oštro je kritikovao osnivanje Superlige Evrope, posebno prvog čoveka Real Madrida Florentina Pereza.

– Dolaskom Arapa i Amerikanaca u klubove i u fudbal, bilo je jasno šta će se dogoditi. Ništa novo, ja sam davno rekao da će se fudbal razdvojiti na bogate i siromašne, bogati će da ga igraju, a siromašni će biti posmatrači. Pohlepa će preovladati i bogati će uzeti sve, dok ovim drugima ništa neće ostati – kazao je za Telegraf Bogdanović, koji je razočaran pozetom velikih klubova:

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanoviž

Fudbal je postao trka za novcem. Kao kada deci date šećerlemu, a ono je odmah uzme i baci se na nju. Ali ja pitam, za koga će ga onda oni igrati?

Nije štedeo Florentina Pereza, prvog čoveka Real Madrida, a sada i Superlige.

– To je jedna matora drtina kojoj bi bolje bilo da ode kraj reke, povede unuke, ukoliko ih ima, i šeta se s njima. Neka iskoristi ovo malo vremena što mu je ostalo na neki lep način, a ne da upropašćava fudbal koji svi volimo – rekao je Rade Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading