PRELOMIO: Zvezdin čovek od poverenja ODBIO ponudu kluba!

Autor:

Sport

20.04.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Degenek neće preći u redove singapurskog Lajon Siti Sejlorsa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Degenek ima dozvolu od kluba da napusti Marakanu u slučaju dobre ponude koja bi zadovoljila i njega i crveno-bele.

Sportski žurnal prenosi da je Zvezda bila zadovoljna ponudom Lajon Sitija, ali Degenek ne želi karijeru da nastavi u Singapuru.

Sjajni štoper je dobio unosnu finansijsku ponudu, ali singapurski tim nije uspeo da ga privoli. Kako se može čuti na Degenekovu odluku uticao je i selektor Australije Graham Arnold. Navodno,, iskusni stručnjak je zvao Degeneka i saopštio mu da ne može da mu obeća mesto u redovima Sokerosa u slučaju da se otisne put Singapura.

RepublikaFoto: Starsport

To ipak ne znači da će Degenek i ostati u Ljutice Bogdana. Već je za Zvezdu u dva mandata odigrao 111 utakmica, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, osvajao titule i možda zasitio srpskog fudbala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

20.04.2021 11:03

A što vi terate Degeneka iz Zvezde?! Otkud vi znate da se zasitio srpskog fudbala?! Vaš tupavi komentar u ime redakcije nije čak ni potpisan. Toliko o vašem novinarstvum gospodo antisrpski botovi...