KLOP STAO NA ŽULJ POSLODAVCIMA: Ne sviđa mu se Superliga i nije se libio da to i POKAŽE

Autor:

Sport

19.04.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop opleo je po osnivačima evropske Superlige, pa tako i po klubu u kom trenutno zarađuje platu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Temperamentni Nemac je uoči utakmice sa Lidsom (ponedeljak, 21) izjavio da mu se mnogo više sviđa aktuelni format elitnog klupskog takmičenja.

Moje mišljenje se nije promenilo. Imamo neke informacije, ne mnogo, i to je veoma teško. Ljudi nisu srećni zbog ove odluke i ja mogu da ih razumem. Ja nemam problema sa Ligom šampiona, volim takmičarski faktor fudbala. Sviđa mi se što Vest Hem ima priliku da igra LŠ sledeće sezone - rekao je strateg "redsa".

Nemački trener je potom nastavio sa sličnom porukom.

Nadam se da se ta Superliga nikada neće desiti. Sa načinom na koji funkcioniše Liga šampiona, fudbal već ima sjajan proizvod, a tu je i Liga Evrope. Za mene je Liga šampiona već Superliga, jer ne igraju stalno isti klubovi jedni protiv drugih. Zašto bismo pravili sistem u kom se Liverpul sastaje sa Real Madridom deset godina zaredom. Ko bi želeo to da gleda svake godine - poručio je Klop.

Nema sumnje da se ovakav Klopov stav neće dopasti njegovim poslodavcima, a pitanje je kako će se njihov dalji odnos razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading