U MEĐUVREMENU U SRBIJI: Dok BOGATAŠI broje pare i osnivaju lige, odjeknulo saopštenje crveno-belih!

Autor:

Sport

19.04.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović već duže vreme nezadovoljan je stanjem u Vojvodini, najavio je i odlazak sa klupe, a pred utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Partizana je odjeknulo novo saopštenje...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Oglasili su se i Ujedinjeni navijači Vojvodine saopštenjem o aktuelnoj situaciji u klubu.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Povodom najnovijih dešavanja u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, na koje je ukazao Šef stručnog štaba Nenad Lalatović, ujedno najuspešniji trener u istoriji fudbalskog kluba, Ujedinjeni navijači Vojvodine, obaveštavaju sportsku i vojvodinašku javnost da, je situacija u Klubu zabrinjavajuća.

Taman kada se učinilo da sveukupna situacija u Fudbalskom klubu Vojvodina ide u dobrom smeru, odnosno kada su isplaćene sve zaostale zarade igračima i radnoj zajednici, osvojen Kup Srbije, ponovo ostvaren plasman u polufinale kupa Srbije, kontinuirano stabilno treće mesto u Super ligi Srbije, potpisani ugovori sa talentovanim mladim igračima iz omladinskog pogona, dolazi do neočekivane destabilizacije Kluba od strane pojedinih članova Upravnog odbora.

RepublikaFoto: Starsport

Šef stručnog štaba - Nenad Lalatović dotakao se aktuelnog problema i putem sredstava javnog informisanja upozorio javnost na trenutnu situaciju u Klubu. Postavlja se pitanje, da li su lični interesi pojedinaca, članova Upravnog odbora, važniji od stabilnosti Kluba. Stiče se utisak, da nekom smeta jaka FK Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad Kluba. Na koji drugi način objasniti kreiranje vanredne situacije u Klubu, koja se nažalost projektuje od onih kojima je Klub poveren na rukovođenje.

Samim tim, Ujedinjeni navijači Vojvodine, postavljaju pitanje: Kome smeta jaka FK Vojvodina i u čijem je intertesu destabilizacija Kluba???

Stoga, apelujemo na celokupnu sportsku i vojvodinašku javnost, da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vojvodina suočena, odnosno pozivamo sve one kojima je FK Vojvodina u srcu da se uključe u rešavanje aktuelnih problema, kako bi zajedničkim angažmanom obezbedili normalno funkcionisanje Kluba- navodi se u saopštenju koje potpisuju Ujedinjeni navijači Vojvodine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading