GRMLJAVINA IZ TABORA ORLOVA: Bruka i sramota - kako vas nije STID?!

Autor:

Sport

19.04.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštra kritika sa Terazija 35.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Direktor reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović aktuelne događaje u fudbalskoj Evropi nazvao je "sramotnim", a kritikovao je "dvoličnost" i koristoljublje na Starom kontinentu.

Bruka, sramota. Bože, šta rade ljudi… Kako ih nije stid? Stalo im je do 350.000.000 evra, pritom su milijarderi?! Fudbal i definitivno prestaje da bude fudbal, to više nema veze sa sportom. Biznis, biznis, ništa drugo. Fudbalu, dragi, veliki, najveći, zar si i ovo dočekao - poručila je legenda Crvene zvezde.

RepublikaFoto: FSS
Stevan Dika Stojanović

- Pročitao sam da se UEFA protivi takvom scenariju i da je izričito protiv ovakvog razvoja događaja, preteći da će Superligašima da zabrani učešće u bilo kojem domaćem takmičenju, kao i na evropskom nivou, dok bi igračima moglo da bude uskraćeno pravo da zauzmu mesto u državnim selekcijama, što je pravi, odgovarajući, rekao bih i logičan odgovor. U svemu me je privukao i stav Premijer lige, u kojem je oštro osuđen koncept Superlige, gde se naglašava da bi on uništio snove klubova širom Ostrva i Evrope da će njihov tim u nekom trenutku moći da se popne na vrh i igra protiv najboljih. Osude su sa svih strana, Aleks Ferguson, nekadašnji trofejni menadžer Mančester junajteda je, smatram, bio najdirektniji, za sve što se sad dešava upotrebio je adekvatnu reč: kriminal. Kazneno delo protiv fudbala! Kad to kaže legenda… Sve ovo liči na firmu u kojoj postoji gazda, čiji je kapital unutra, a radnici bi za sve da se pitaju. UEFA će, nadam se, biti nemilosrdna - zaključio je Stevan Dika Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading