E, TO VAM JE FUDBAL: Neviđeni preokret u Italiji, vodili 3:1 i IZGUBILI u nadoknadi!

Autor: Republika

Sport

18.04.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog takvih utakmica je fudbal najpopularniji sport na svetu.

RepublikaFoto: youtube/Printscreen/
Foto: Ilustracija

Meč između Kaljarija i Parme, dva tima u zoni ispadanja iz Serije A,  bio je neočekivano dramatičan i prezanimljiv.

Parma je uspela da prokocka prednost od 3:1 stečenu sredinom drugog poluvremena. Gosti su vodili 3:2 do 92. minuta, ali su uspeli da izađu bez odvojenog boda.

Kaljari je u nestvarnoj završnici pobedio sa 4:3 i došao na dva boda od "zone spasa", a ostavio uplakane rivale pet bodova iza sebe.

Parma je najpre povela sa 0:2 golovima Pecele u 5. i Kucke u 31. minutu, a nakon što je šest minuta pred kraj poluvreme Pavoleti prepolovio zaostatak, na +2 je to Man uvećao u 59. minutu.

I, gosti su se držali sasvim dobro iako je rezervista Kaljarija Gaston Perieru u 66. minutu asistirao Razvanu Marinu za prilazak na 2:3.

Međutim, prava ludnica nastala je u sudijskoj nadoknadi vremena, a Pereiro je bio glavni junak. Najpre je u 92. minutu iskoristi dodavanje Marina za izjednačenje, da bi u petom minutu nadoknade vremena heroj Kaljarija dodao loptu "džokeru" Albertu Ćeriju, koji je u 95. minutu, sedam minuta po ulasku u igru, stavio tačku na ovu fantastiičnu utakmicu i doneo možda i opstanka vredne bodove domaćinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading