ZIDAN BESAN KAO RIS: Trener Reala se drao na konferenciji - vi nemate pojma!

Autor:

Sport

17.04.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan je pobesneo na konferenciji za medije kada je dobio pitanje vezano za njegovu budućnost u Real Madidu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Pred meč sa Hetafeom novinari su imali pitanje koje je iznerviralo Zidana, a ono se ticalo njegovog ostanka u Madridu.

- Vi nemate pojma! Pričali ste već i pre da bi klub trebalo da me se reši, ali ja sam i dalje ovde. Šta vam znači takvo pitanje? Pa možete da imate ugovor na pet godina i da sutra ostanete bez posla. A može vam se dogoditi i suprotno u trenerskom poslu. Ugovor vam istekne, a vi ostanete u klubu. Puno se priča o tome, ali priče uopšte nisu bitne. Voleo bih s vama da pričam o fudbalu, ali očito vas zanimaju neke druge stvari. Iako znam da svi vi volite i fudbal- rekao je iznervirani Zizu. 

Tu nije bio kraj provokacijama, pošto je Francuz burno reagovao i na pitanje da li misli da njegov tim ima sreće u velikim mečevima. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ja sam srećković? U redu. Jesam, zato što sam u ovom velikom klubu. Ja ne smatram da sam loš trener, ali nisam ni najbolji na svetu. Ja zapravo uživam u tome što radim, i to svakodnevno. Ovo je tim koji naporno radi, puno su toga osvojili, ali i dalje žele još. Za trenera, to je fenomenalna stvar- rekao je Zidan.

Osam kola pre kraja prvenstva Real je na bod od Atletika, sa bodom više od Barselone i do kraja Primere nas čeka velika bitka za titulu, a "kraljevići" su uspeli da se domognu polufinala Lige šampiona, tako da Zidan sigurno oseća veliko olakšanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realan

18.04.2021 07:22

One godine Alison spasio Klopa u zaustavnom vremenu protv Napolija i Liverpul uze LŠ, inače bi Klop radio sad negde u Saudijskoj Arabiji. Tako i Zidan može, ako ne osvoji prvenstvo ili LŠ. U suprotnom će biti mag. Veličamo Piksija kao selektora a da je priznat očigledan gol, trka za mundijal bi skoro bila rešena. Sve su to nijanske izmedju ,,pukovnika i pokojnika".