CRNO-BELI PREŽIVELI ŠABAC: Partizan posle preokreta SRUŠIO Mačvu i Zvezdinog golmana!

Autor:

Sport

16.04.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu sa 2:1 u okviru 32. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli su tako upisali drugu uzastopnu pobedu posle poraza u derbiju i napravili su dobru uvertiru pred meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Mačva je već u 3. minutu šokirala Partizan i povela sa 1:0. Pejović je sa desne strane ubacio loptu na ivicu šesnaesterca, na koju je natrčao Branislav Knežević i prijemom izbacio štopera Partizana. Ostao je usamljen 1 na 1 sa Vladimirom Stojkovićem i rutinski ga savladao za prednost domaće ekipe.

Partizan je odmah krenuo svim silama ka golu Šapčana, stvorio je ogroman broj šansi, ali je briljirao pozajmljeni golman Crvene zvezde Gordić. On je imao čak 10 odbrana u prvom poluvremenu.

Branio je sve šuteve, a pokušavali su Lazar Marković, Pavlović, Štulić, Natho, Asano... svi su imali ozbiljne prilike i dobro su gađali, ali je sve to uspeo da odbrani neverovatni Gordić.

I onda konačno Partizan dolazi do izjednačenja u 43. minutu. Miljković ulazi sa desne strane u kazneni prostor i posle nekoliko dodira sa loptom dodaje do Asana, koji je ostao usamljen na petercu. Zaspala je odbrana Mačve i to je iskoristio Asano, koji rutinski smešta loptu u mrežu za 1:1.

Partizan je krenuo ofanzivno u drugom poluvremenu. Na klupi su ostali Štulić i strelac gola Asano, dok su od početka drugog poluvremena zaigrali Filip Stevanović i Holender.

Brzo je Partizan stigao do vodećeg gola.

Majstorski je Natho proigrao Lazara Markovića u 56. minutu, koji je zalomio Gordića i smestio loptu u mrežu za vođstvo crno-belih.

Odradio je Partizan posao do kraja utakmice – Mačva je bila bezopasna, crno-beli su gotovo celo drugo poluvreme imali loptu u svojim nogama i držali sve pod kontrolom.

Suma je u 70. minutu propustio priliku da reši pitanje pobednika, ali je bio neprecizan sa ivice kaznenog.

Golova do kraja nije bilo i Partizan je upisao nova tri boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading