SPREMA SE BOLAN ODLAZAK IZ ZVEZDE: Arapi odvode vernog vojnika crveno-belih za siću?

Autor:

Sport

16.04.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde strahuju od same pomisli da bi Aleksandar Katai mogao na leto da napusti "Marakanu", a činjenica je da bi svoje fudbalske veštine mogao dobro da naplati u Saudijskoj Arabiji uprkos poznim godinama...

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić i Aleksandar Katai

Katai će tokom juna ući će u poslednju godinu ugovora sa Crvenom zvezdom, pa bi ovog leta mogao da izdejstvuje unosan transfer.

Kako piše "Mozzartsport" u Crvenoj zvezdi su spremni su da izađu Kataiju u susret i za njegovu slobodu ne zahtevaju veliko obeštećenje.

Dva puta je Aleksandar Katai dolazio u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, i oba puta je potvrđivao klasu.

I pored toga što je imao problema sa povredom primicača Katai je bio na raspolaganju Dejanu Stankoviću za mečeve protiv Hofenhajma, Genta i Libereca, a na kraju je morao na prinudnu pauzu.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda

Crvena zvezda bi se zadovoljila obeštećenjem od oko milion, najviše 1.500.000 evra  što je zanemarljiva cena za igrača takve klase.

Međutim, plan uprave Crvene zvezde je da, u slučaju konkretne ponude iz Arabije ili Emirata, Katai dobije svetlo, ali tek posle završenih evropskih kvalifikacija.

Na taj način Katai bi zaokružio drugi mandat u Crvenoj zvezdi. Za sada se zna da su pojedini ljudi iz Saudijske Arabije i Emirata gledali uživo Kataija na 164. večitom derbiju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading