DIGLI SMO SE IZ RUINA: Funkcioner Crvene zvezde o stanju u klubu pre ISTORIJSKIH USPEHA

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde izjavio je dovođenje Dejana Stankovića na mesto trenera bio pravi dobitak za klub.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Crvena zvezda dominantno grabi ka četvrtoj tituli u nizu:

- Prvi put u istoriji ćemo četiri puta zaredom osvojiti titulu, prvi put smo osvojili 11 bodova u grupnoj fazi UEFA takmičenja. To su rezultati za ponos svih navijača. Ja sam ponosan. Zvezda se podigla na UEFA listi, sada smo u prvih 50 timova. Jako sam srećan zbog toga, kao i naši navijači. Ali i razumem što je ljudima interesantno da se priča o negativnim stvarima - rekao je Mrkela gostujući na televiziji "K1".

Velika stvar je bila i dolazak Dejana Stankovića na mesto šefa stručnog štaba:

- Slažem se da je on dobitak Crvene zvezde. Veliko fudbalsko ime, koje ima fenomenalanu karijeru. Malo je takvih primera, da su se igrači takve biografije vratili u srpski fudbal. Pored toga što je odlično igrao, on trenerski posao obavlja sjajno. Vodi tim ka uspesima - dodao je on.

Mrkela je otkrio i planove za budućnost:

- Zvezda uvek mora da teži još boljim rezultatima. Ovaj klub nikada ne bi bio šampion Evrope da smo se zadovoljavali onim što imamo u tom trenutku. Mi smo iz godine u godine u godinu napredovali kao tim i klub. Zvezda je pre našeg dolaska bila u ruiniranom stanju, svake godine smo se podizali. I sada imamo bolji tim nego pre tri, ili četiri godine. Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego pre - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading