(FOTO) SJAJNE VESTI: Fudbaler IZAŠAO IZ KOME posle potresa mozga na "Marakani"!

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler FK Kiker iz Kraljeva Miloš Đurović nije više u komi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Miloš Đurović je doživeo potres mozga posle sudara sa golmanom Crvene zvezde

Divna vest stigla je iz Tiršove, a objavio ju je klub za koji Miloš igra. Da podsetimo, Miloš je doživeo težak potres mozga nakon sudara sa golmanom Crvene zvezde na utakmici i odlukom lekara odmah je priključen na aparate, kako bi se "mozak odmarao".

Milošev otac Vladan je za Kurir objasnio šta se dešavalo u prvim satima nakon povrede, misli svih su bile usmerene ka oporavku mladića i zbog toga su vesti o njegovom buđenju dočekane sa velikim olakšanjem.

 

- Posle 96 sati strepnje naš Šomi se probudio, stabilno je pod budnim okom divnih lekara iz klinike u Tiršovoj i što je najvažnije van životne je opasnosti. Imali smo obavezu da sve Vas, koji ste ovih dana pisali, zvali i molili se za zdravlje našeg Miloša, obavestimo i na neki način se zahvalimo za sve poruke podrške koje ste poslali. Našem Lavu predstoji dalji oporavak, nadamo se da je najteži period prošao i da ćemo se uskoro svi zajedno slikati na našem stadionu...ZNALI SMO DA...MOŽEŠ TI TO MAČKOOO - stoji u saopštenju FK Kiker iz Kraljeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading